VISIE en missie

Creashock wil iedereen creatief leren denken zodat ze zelf oplossingen en alternatieven kunnen bedenken voor uitdagingen of problemen die op hun weg komen.

Creatief denken is een vaardigheid die je kan leren. We beschikken over een fantastisch brein met heel veel mogelijkheden. Het is als een auto met 6 versnellingen waarvan velen er slechts 2 of 3 gebruiken of vaak op een te hoog toerental rondrijden.

Daarnaast kunnen de meeste organisaties veel meer mensen betrekken bij het bedenken en realiseren van ideeën. Organisaties die zo inzetten op individuele creativiteit en tegelijk de collectieve innovatie versnellen, beschikken over een ongelooflijke innovatiekracht.

Tegelijk worden hun medewerkers niet alleen meer ondernemend en optimistisch, ze ontwikkelen ook beter hun talenten en ze staan positief in het leven. Zo creëert een organisatie duurzame welvaart en draagt ze bij tot het welzijn en het geluk van elke medewerker.

Creashock helpt organisaties en hun mensen hoe ze anders kunnen denken en durven doen zodat ze hun ideeën ook effectief realiseren, dit via innovatietrajecten, opleidingen, brainstorms, pedagogische en visievormende studiedagen en lezingen.

facebook pagina voor creashocktwitter voor creashockLinkedIn Creashock