missie creashock

egoSHOCK boek

Dirk De Boe doorliep de voorbije jaren een enorm veranderingstraject. Van een loopbaan als succesvol manager in een groot bedrijf werd hij zelfstandig ondernemer in creatief denken. De transformatie werd geïnitieerd door een schok die tegelijkertijd op professioneel vlak als in het gezin plaats vond. Een dergelijke schok is een kantelpunt in ons leven dat velen onder ons nodig hebben om een nieuw pad in te slaan. Het werd het begin van een boeiende reis die uiteindelijk resulteerde in het fascinerende boek EGOSHOCK dat tevens een acroniem is. EGO staat voor Exploreren Groeien en Ontplooien. Na de verwerking van de schok, gaan we exploreren en komen we in contact met heel wat interessante mogelijkheden. Daarna gaan we groeien en ontdekken we een aantal vaardigheden die ons enorm helpen om onze dromen en doelen te realiseren. Daarna ontplooien we ons, leren we onszelf echt kennen en zien we hoe we keuzes maken. De lezer wordt tot slot ook zelf aan het werk gezet en mag daarna zijn of haar volgend decennium voorspellen.

Het boek is geschreven voor mensen die hun eigen persoonlijke ontwikkeling een flinke boost willen geven alsook voor hen die in organisaties de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers willen stimuleren. Echte verandering in een organisatie ontstaat overigens meestal van binnen uit. Als medewerkers in hun organisatie gericht aan hun eigen ontwikkeling werken, dan wordt de werknemer daar beter van en beschikt de organisatie over enorm veel veranderingskracht.

Het boek bevat heel wat methodieken, verhalen en concrete tips hoe je jezelf kan transformeren en hoe ook hoe je dit in een organisatie kan aanpakken. Meer informatie vind je op: http://www.creashock.be/Egoshock.html

facebook pagina voor creashocktwitter voor creashockLinkedIn Creashock