lezersreacties

Els De Geyter - Human Reef

Egoshock is een mooi en inspirerend boek dat zeer aangenaam is om te lezen. Het biedt een heel mooi overzicht van wat je concreet kan ondernemen om je dromen te vinden en ze in daden om te zetten. Heel herkenbaar dus voor iemand als ik die net (tijdens het lezen van het boek) zelf stappen aan het zetten is naar het ondernemerschap. Ik vond het boek bij momenten ook zeer pakkend en ontroerend, vooral het deel waar je ook jouw dromen met de lezers deelt. Hartelijk dank daarvoor.

Hans Vansweevelt - Zelfstandig management consultant

Na mijn burn-out bracht dit boek me de ultieme zet om bij te sturen in mijn leven. Het is een mooi persoonlijk verhaal van een fijn mens met daarbij een schat aan bruikbare tips waarmee je je kan verdiepen in die aspecten die voor jou persoonlijk zinvol zijn.Een absolute aanrader voor wie aanvoelt dat er iets moet veranderen of het hardleers moet constateren zoals ik."Het geluk is aan hen die zich erop voorbereiden" Het lezen van dit boek is een goeie start daarvan ;-)

Stijn Broucke - Technology and application innovation Atlas-Copco

Egoshock is een verrukkelijke bron van energie en inspiratie. Het moedigt je aan om nieuwe opportuniteiten te verkennen.

Bart Hoornaert – Consultant Strategy & Operations

Na het lezen van Egoshock begint het pas... Toen ik de eerste hoofdstukken las en mijn shock en zeker ook mijn Egoshock uit een nog niet zo heel ver verleden herkende, las ik het boek met des te meer aandacht. Mijn Egoshock bevestigde uiteindelijk eerder gemaakte keuzes, en gaf me de kracht om er zo des te meer voor te gaan. Dit boek een eerste maal doornemen geeft je een goed beeld van wat je allemaal te doen staat. Het einde van dit boek is voor mij het begin: Mijn dromen voor het komende decennium op een rij zetten. Maar een tweede en volgende lezing dient zich zeker aan. Dan begint het pas echt. Het boek staat vol met tips en gedachtenspinsels om die dromen waar te maken. Omdat Dirk in zijn boek ook voorbeelden uit zijn eigen levenservaring op heel herkenbare manier meegeeft, heb je meteen een goed idee hoe je dit aanpakt. Egoshock is een Energy Boost om zowel op werk- als privévlak zelf mee aan de slag te gaan.

Bart Gruyaert – ondernemer

Mijn shock is reeds in gang gezet dankzij een ontmoeting met Dirk. Dankzij het boek heb ik nieuwe inspiratie en tips opgedaan om mijn weg verder te zetten. Het delen van zijn eigen levensverhaal maakt alles zo tastbaar.

boven


Volg je ons ook op Twitter? Egoshock publiceert er dagelijks tweets over creativiteit.

Egoshock community met heel wat interessante discussies over creativiteit.