egoshock lezing of workshop

De snel veranderende wereld en maatschappij vergt veel verandering van de medewerkers in onze organisaties. Er wordt momenteel nog te veel geprobeerd om verandering van boven op te leggen. De echte en duurzame verandering komt echter van binnen uit.

Als elke medewerker van de organisatie er in slaagt om zich een aantal vaardigheden eigen te maken die in Egoshock staan beschreven (Exploreren, Groeien, Ontplooien), dan beschikt de medewerker en de organisatie waarin hij of zij werkt over een enorme veranderingskracht.

Als medewerkers daarbij ook nog goed weten waar de organisatie naartoe wil en waarom, dan zijn ze klaar om de visie mee te realiseren en op positieve manier om te gaan met veranderingen die we nu nog niet kennen. 

Het verwerven van deze vaardigheden heeft overigens een positieve impact op het werk én op het privéleven van de medewerker. Hierdoor staat hij of zij ook gelukkiger in het leven.

In een interactieve lezing of workshop gaat Dirk De Boe in op een aantal van deze vaardigheden. Aan de hand van heel wat methodieken, persoonlijke ervaringen en verhalen geeft hij de deelnemers concrete tips om hun persoonlijke ontwikkeling en die van hun organisatie vorm te geven. Afhankelijk van de gewenste accenten wordt er steeds een voorstel op maat uitgewerkt.

Meer info?  dirk.deboe@creashock.be of +32474949448

boven


Volg je ons ook op Twitter? Egoshock publiceert er dagelijks tweets over creativiteit.

Egoshock community met heel wat interessante discussies over creativiteit.